Gyermekkuckó!
Gyermektoll: Színek kavalkádja! Nyomtatás E-mail

Ősszel a város, az erdő, a rét mind csodás színekben pompázik. Fáról fára, bokorról bokorra haladva ezer meg ezer féle színt s azok árnyalatait láthatjuk. Valamely levél sárga, piros, barna, de nekem legjobban a bordó tetszik. De persze izlések és pofonok.

A föld szépsége ilyenkor látszik meg igazán.  Kiránduljatok minden ősszel sokat és élvezzétek látványát ennek a nagy színkavalkádnak.  E.11.

 
Bab(zs)ák koncertek Nyomtatás E-mail

Bab(zs)ák koncertek a Kodály Központban! A zenére mindannyiunknak szüksége van, miért épp a picik maradnának zene nélkül? Részletek:  www.pfz.hu

 
Hogyan tanuljunk hatékonyan? Nyomtatás E-mail

Lehet eredményes a tanulás úgy is, hogy közben óriási energiákat mozgósítunk és nagyon hosszú időt igényel a feladat kivitelezése. Hatékonyabb azonban az a feladatteljesítés, amely ugyanazt az eredményt kevesebb ráfordítást használva, rövidebb idő alatt produkálja. Jól hangzik, de hogyan csináljuk? Írásunkban most ehhez szeretnénk néhány ötletet adni.

Bővebben...
 
Amit a görgős cipőkről tudnod kell! Nyomtatás E-mail

Egy, a divatos görgős cipők kockázatát vizsgáló nemzetközi felmérés érdekes megállapításokat tett, amit Te is végy komolyan!

Bővebben...
 
Csigaház, Segítség komolyzene Nyomtatás E-mail

Figyelmetekbe ajánljuk  a Pannon Filharmonikusok Csigaház című programsorozatát, ami 4-8 évesekhez hozza játékos-zenés formában közel a komolyzenét. A nagy sikerű Segítség Komolyzene sorozat ugyancsak folytatódik. Érdeklődni: www.pfz.hu

 


Rendelési idő:

Hétfő, szerda péntek

7:30-11:30.

Kedd, csütörtök

14:00-16.00.

Csecsemő tanácsadás

Kedd:11:00-13.00.

Prevenciós rendelés:

Csütörtök: 12.00-14:00

Elérhetőség

Telefon rendelési időben:

72/529-881

20/6198449

Telefon Rendelési időn túl:

20/916-7800

Email: pala.gyere@gmail.com


© Dr. Pátri László
csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos,
házi gyermekorvos,
a Pécsi Tudományegyetem oktató családorvosa

Házi gyermekorvosi rendelő
7633 Pécs, Kőrösi Csoma S. u. 1/1.
E-mail: pala.gyere@gmail.com